ÎNCĂ 3 DESTINAȚII: Maghiarii de la Wizz Air anunță noi curse din Budapesta

ÎNCĂ 3 DESTINAȚII: Maghiarii de la Wizz Air anunță noi curse din Budapesta

Compania aeriană low-cost Wizz Air va introduce de anul viitor trei noi curse din Budapesta respectiv spre Aeroportul Internaţional din Bruxelles, spre Harkov şi spre Lviv (ambele în Ucraina), a anunţat la începutul săptămânii Stephen Jones, directorul filialei din Budapesta al firmei, în cadrul unei conferinţe de presă.

Potrivit acestuia, cursele vor deveni operaţionale de la 1 iunie şi vor avea o frecvenţă zilnică, în cazul celei spre Bruxelles, şi de două ori pe săptămână, în cazul celor u destinaţia Ucraina. Aeronavele folosite vor fi de tip Airbus A321neo. Introducerea curselor este posibilă după achiziţionarea unui nou avion pentru baza din Budapesta, astfel că flota Wizz Air de pe Aeroportul Liszt Ferenc ajunge la 14 aeronave.

Jones a mai spus că pe lângă noua cursă spre Bruxelles, compania păstrează şi legătura cu aerogara Charleroi de lângă capitala belgiană.
Wizz Air deţine 119 de avioane şi operează pe 150 de aeroporturi din lume, având 25 de baze. Traficul de pasageri se poate apropia anul acesta de 40 de milioane, cu 15 procente mai multe decât în anul precedent. Pe piaţa din Ungaria compania a înregistrat anul trecut 5,2 milioane de pasageri şi se aşteaptă ca anul acesta cifra se atingă 5,6 milioane.

viziteazaungaria.ro/MTI

X