Destinații estivale: LOT Polish Airlines lansează două zboruri noi din Budapesta

Destinații estivale: LOT Polish Airlines lansează două zboruri noi din Budapesta

LOT Polish Airlines va lansa zboruri directe din Budapesta spre Varna şi Dubrovnik, în vara anului viitor, a anunţat Michal Fijol, directorul comercial al companiei aeriene, miercuri, la Budapesta. Zborurile estivale, cu frecvenţă săptămânală, vor începe în data de 7 iunie şi vor avea loc în zilele de duminică. Cursele sunt programate cu plecare la ora 7 spre Dubrovnik şi la ora 12:30 către Varna, fiind operate cu aeronave Embraer E195.

În plus, LOT a crescut şi frecvenţa zborurilor către Seul de la trei la patru curse pe săptămână. Potrivit directorului comercial, încă de la lansarea din septembrie, cursele acestea operează cu un grad de ocupare foarte bun, iar asta face posibil ca începând din luna mai a anului viitor, frecvenţa lor să crească.

Pe lângă faptul că a anunţat noi zboruri, compania aeriană poloneză a deschis, şi oficial, noul său business lounge din terminalul 2B al Aeroportului Internaţional Liszt Ferenc de la Budapesta. Acest salon este unic la Budapesta, întrucât este singurul din clasa premium operat de o companie aeriană.

viziteazaungaria.ro/MTI

X