STUDIU: Budapesta se află în topul celor mai sigure orașe din Europa!

STUDIU:  Budapesta se află în topul celor mai sigure orașe din Europa!

Conform unui studiu efectuat de Institutul Századvég, Budapesta a devenit unul dintre cele mai sigure orașe din Europa. Spre exemplu capitala Ungariei este multe mai sigur în comparație cu Londra, unde în mandatul primarului Sadiq Khan a crescut vertiginos numărul înjunghierilor, a tâlhăriilor, dar și a crimelor. În Budapesta numărul acestor infracțiuni a scăzut în ultimii ani de la 46% la 16%.

Specialiștii spun că mulți turiști europeni preferă Budapesta tocmai pentru politica anti-imigranți dus de guvernul maghiar, la care a achiesat și Primăria Generală Budapesta.

Budapesta se află de mulți ani în topul preferințelor, astfel că 2012 4,8 milioane de turiști au sosit în capitala Ungariei, iar conform studiului efectuat de Euromonitor International, orașul se află pe locul 27 la nivel Mondial și pe locul 7 în Europa. La fel, revista Forbes pune Budapesta pe locul 7 în topul Orașelor Idilice din Europa, iar The Economist a catalogat Budapesta pe locul 54. în Topul oraşelor care oferă cele mai bune condiţii de viaţă, astfel ocupă primul loc în Europa Centrală!

sursa: ViziteazaUngaria.ro/MTI

X