Celebrating 60 years of hits – his way: Paul Anka va concerta în Ungaria

Celebrating 60 years of hits – his way: Paul Anka va concerta în Ungaria

Paul Anka, celebrul cântăreț canadian va concerta în Papp László Budapest Sportaréna pe data de 17 iulie 2019 sub egida turneului Celebrating 60 years of hits – his way. Paul Anka și-a început cariera în școala primară, apoi a învățat să cânte la pian, dar a făcut și un curs de jurnalism pentru a se perfecționa în scris. La 13 ani cânta deja pe scenă, iar la 15 ani a devenit deja celebru cu piesa Diana, astfel a ajuns să colaboreze cu Jerry Lee Lewis, Buddy Holly, Frankie Lymon sau Chuck Berry.

După un timp a început să scrie piese și pentru alți cântăreți, precum Connie Francis, Lesley Gore sau Buddy Holly. În anii 60 a scris piesa My Way lui Frank Sinatra, apoi un deceniu mai târziu a scos șlagăre precum (You’re) Having My Baby, Don’t Like To Sleep Alone sau Times of Your Life.

Piesa Hold Me ‘Til the Morning Comes a devenit celebru în 1983-ban, apoi a urmat albumul Amigos în 1996 și Body of Work în 1998 și Rock Swings, Classic Songs și My Way. După moartea lui Michael Jackson, în 2009 a apărut piesa This Is It, apoi Love Never Felt So Good, cântec scris împreună cu Jackson. În 2013 a publicat o carte autobiografică cu titlul My Way. Totodată a scos Duets, un nou album cu Frank Sinatra, Michael Jackson, Tom Jones, Céline Dion și Michael Bublé.

Ultima dată Paul Anka a concertat în Budapesta în vara anului 2010. Detalii despre eveniment găsiți pe https://broadway.hu/

X