Pitbull vine pentru prima dată în Ungaria

Pitbull vine pentru prima dată în Ungaria

Pitbull, câștigătorul premiilor Grammy, deținător a mai multor discuri de platină vine pentru prima dată în Ungaria. Rapperul american de origine cubaneză va cântă pe data de 28 iulie la Festivalul FEZEN din Székesfehérvár.

Conform organizatorilor, cântărețul care semnat și imnul campionatului mondial de fotbal din 2014 vine în orașul de lângă capitala Budapesta cu întreaga orchestră. După cum se știe, Pitbull a trecut de la hip-hop underground la un sound pop cu accente latino, ceea ce a și adus succesul internațional artistului. Piesa I Know You Want Me a fost în anul 2009 cel mai vizualizat clip video muzical de pe YouTube. Din acel moment ușile s-au deschis în fața lui Pitbull, ajungând să colaboreze cu Jennifer Lopez, Marc Anthony, Chris Brown, Shakira, Afrojack sau Christina Aguilera.

A XXI-a ediție a festivalului Fezen se va desfășura în perioada 25-28 iulie în Székesfehérvár, pe terenul MÁV. Line UP-ul festivalului este completat de nume precum The Prodigy, Mr. Big, Helloween, Enter: Shikari, Richie Kotzen, Fozzy, DragonForce,  Epica, Metal Allegiance, Ákos, Ministry, Tankcsapda, Magdi Rúzsa, sau Quimby.

X