Tratamente unice te așteaptă la Napfényfürdő Aquapolis din Szeged

Tratamente unice te așteaptă la Napfényfürdő Aquapolis din Szeged

Doriţi să vă vindecaţi profitând de binecuvântarea apei termale şi cu ajutorul medicilor de specialitate într-un ambiente plăcut la preţ acceptabil? La Napfényfürdő Aquapolis din Szeged prescrierea tratamentelor de baie medicinală este posibilă şi fără bilet de trimitere. Medicii de specialitate prescriu tratamentele de băi medicinale cu subvenţionarea Casei de Asigurări Sociale.

Aveţi mai mare grijă de sănătatea Dumneavoastră, relaxaţi-vă, vindecaţi-vă în Napfényfürdő Aquapolis!
Ca rezultatul inovaţiilor a fost înfiinţat o nouă unitate privind serviciile medicinale, cu o organizare mai efectivă, la un nivel mult mai înalt privind tratamentele şi reabilitarea organelor motrice. Oaspeţii dornici de vindecare sunt aşteptaţi pe două nivele ale sectorului medicinal cu camere de gimnastică medicinală individuală, săli de masaje cu jet de apă subacvatice (tangentor), băi carbogazoase, băi la cadă cu apă minerală, săli de etanşare cu nămol, bazin pentru gimnastică subacvatică în grup, bazin cu apă minerală, băi cu greutăţi, sală pentru masaje medicinale şi de gimnastică medicinală.

În cadrul proiectului, în sectorul medicinal – în mod unic în Ungaria – ca element de serviciu nou, s-a construit un spital de zi cu 14 camere cu pat dublu şi cu baie separată. Fiecare din cele 10 feluri de tratamente finanţate de Casa de Asigurări Sociale pot fi folosite cu subvenţie şi cu indemnizaţie personală.

Tratamentele medicinale cu apă:
Cu apă minerală, bazin cu apă minerală
Baie cu apă minerală la cadă
Etanşare cu nămol
Baie cu greutăţi
Baie carbo-gazoasă
Masaj medicinal medical
Masaj subacvatic cu jet de apă
Gimnastică medicinală subacvatică
Tratament complex medicinal

Preţurile tratamentelor medicinale

Tratamente fizioterapice:
Gimnastică individuală
Gimnastică în grup
Laser
Ultrasunet
Galvanic, iontoforeză
Diafragmă galvanică
Interferenţă Tens

Preţurile tratamentelor fizioterapice

X