Se deschide și celebrul aquapark din Bükfürdő

Se deschide și celebrul aquapark din Bükfürdő

Vineri se deschide și celebrul aquapark din Bükfürdő, unul dintre cele mai apreciate locații din turismul balnear maghiar. Deschiderea a întârziat din cauza pandemiei COVID-19, astfel că vizitatorii complexului sunt obligați să respecte măsurile suplimentare impuse de autoritățile din Ungaria.

Dacă bazinele din exterior vor fi în totalitate deschise, nu aceași regulă este valabil la piscinele interioare la Medical Wellness, unde accesul este restrâns pentru un număr limitat de persoane. Pe lângă cele zece piscine cu apă filtrată, turiștii pot beneficia și de 5 bazine cu apă termală.

Cei de la băi au delimitat mai multe spații pentru seniori, familii cu copii și adulți. Hotelierii din Bükfürdő au suferit mult din cauza pandemiei, însă cei mai mulți au reușit să-și păstreze angajații, ba mai mult au avut răgaz pentru renovări și reconstrucții.

Conform bukfurdo.hu, apele termale din cele patru izvoare sunt ideale pentru bolile aparatului locomotor, pentru spondiloză, artrită, osteoporoză, discopatie, dorsalgie joasă, spondilită anchilozantă, artrită reumatoidă, gută, fibromialgie, reabilitare după intervenții ortopedice și neurochirurgicale, recuperare după leziuni osteoarticulare post-traumatice, boli inflamatorii pelvine, gastrită, ulcer duodenal, tulburări ale digestiei.

CAZARE
Recomandăm Hotelul Repce Gold cu intrare directă la Bükfürdő Thermal & Spa: https://www.hunguesthotels.hu/ro/hotel/bukfurdo/hunguest_hotel_repce_gold/?

viziteazaungaria.ro

X