S-a deschis primul hotel Hilton Garden Inn din Ungaria

S-a deschis primul hotel Hilton Garden Inn din Ungaria

Marți s-a deschis în Budapesta cel mai nou hotel din grupul Hilton. Conform doamnei director Manuela K. Brode, hotelul Hilton Garden Inn Budapest City Centre are în total 214 camere  și se așteaptă la o ocupare de 70% în următoarea perioadă.

Alexandra Murray, vicepreședintele Hilton’s Focused Service Operations din regiunea EMEA a amintit că lanțul hotelier de 100 de ani are în prezent 65 de hoteluri de tip în Europa, însă în Ungaria aceasta este prima.

Hilton Garden Inn Budapest City Centre se află în sectorul 6 pe strada Lázár, la doar câțiva pași de Opera Națională (Operaház) și de Bazilica Sfântul Ștefan (Szent István Bazilika), astfel că este un loc ideal de pornire spre a descoperii atracțiile capitalei.

Hotelul se va axa pe turiștii individuali atât în scop de afaceri, cât și pentru relaxare. Hilton Garden Inn Budapest City Centre are trei săli de evenimente, iar restaurantul folosește ingrediente locale, precum și beri artizanale

Grupul Hilton este în topul industriei hoteliere, deține astfel 5700 de hoteluri în 113 de țări, cu aproximativ 923 de mii de camere.

viziteazaungaria.ro

X