Festivalul Național de Gogoși din Ungaria vrea să intre în Cartea Recordurilor Guinness

Festivalul Național de Gogoși din Ungaria vrea să intre în Cartea Recordurilor Guinness

Festivalul Național de Gogoși din orașul Nagykanizsa se extinde și în stațiunea Zalakaros, iar evenimentul din acest an se va întinde în premieră pe trei zile – au anunțaț organizatorii.

Cea de-a XII-a ediție a festivalului începe pe 20 februarie cu evenimente culturale sub egida fărșangului. Ziua următoare intră în scenă și aquaparkul din stațiunea Zalakaros (https://hellozalakaros.hu/), unde se vor organiza concursuri pentr copii, iar familiile vor beneficia de preț preferențial la biletele de intrare.
Sâmbătă nu va lipsi tradiționala defilare cu măști, apoi urmează concursul de făcut gogoși, unde organziatorii vor încerca să stabilească un nou Record Guiness în cazul în care peste 1200 de participanți vor mâncă în acelșași timp delicioasele deserturi.

Echipele au ocazia să se înscrie la concurs până pe 12 februarie 2020, iar până acum s-au adunat zeci de echipe locale, dar și oaspeți din Slovenia, Croația și Serbia. Orașul Nagykanizsa se află în sud-vestul Ungariei, la doar 340 de kilometri de Vama Nădlac.

viziteazaungaria.ro

X