Aquapolis Szeged & Hotelul Forrás – o combinație perfectă în orice anotimp

Aquapolis Szeged & Hotelul Forrás – o combinație perfectă în orice anotimp

Aquapark-ul Napfényfürdő Aquapolis din orașul Szeged este o destinație de ideală indiferent de anotimp, pentru fiecare membru al familie. Pe lângă numeroașele bazine în aer liber, găsim aici o multitudine de posibilități de realaxare indoor, astfel că ne putem delecta în voie și dacă afară s-a răcorit.

Din turnul de tobogane cu înălţimea de 30 metri cu acces prin lift, pornesc două tobogane: Anaconda de 270 metri şi Kamikaze de 218 metri, iar de la nivelul galeriei putem încerca alte şapte tobogane, în total cca. 1000 metri de tobogane, din care 700 metri acoperite.

Dacă doriţi să vă vindecaţi profitând de binecuvântarea apei termale şi cu ajutorul medicilor de specialitate, atunci cu siguranță vă putem recomanda centrul de tratament din cadrul Napfényfürdő Aquapolis Szeged, de unde nu aveți nevoie de bilet de trimitere.

Ca rezultatul inovaţiilor a fost înfiinţat o nouă unitate privind serviciile medicinale, cu o organizare mai efectivă, la un nivel mult mai înalt privind tratamentele şi reabilitarea organelor motrice. Oaspeţii dornici de vindecare sunt aşteptaţi pe două nivele ale sectorului medicinal cu camere de gimnastică medicală individuală, săli de masaje cu jet de apă subacvatice, băi carbogazoase, băi în cadă cu apă minerală, băi cu nămol, bazin pentru gimnastică subacvatică în grup, bazin cu apă minerală, băi cu greutăţi, sală pentru masaj şi de gimnastică medicală.

CAZARE – recomandarea nostră
Hunguest Hotel Forrás, ideal pentru conferințe și wellness, se află la doar 10 minute pe jos de centrul orașului. Este situat în zona Újszeged, pe malul Tisei, într-o zonă verde fermecătoare, iar oaspeții au acces direct la complexul acvatic Napfényfürdő Aquapolis Szeged.

Hotelul este alegerea ideală atât pentru familiile cu copii, cât și pentru cuplurile dornice de o experiență wellness plină de romantism. Edificiul asigură cadrul adecvat pentru odihnă, dar și pentru petrecerea activă a timpului pentru adulți, astfel încât aceștia să aibă parte de o relaxare deplină, în timp ce copiii se pot bucura de experiențe de neuitat în cei circa 4.400 metri pătrați ai parcului acvatic.

Complexul Napfényfürdő Aquapolis Szeged – la care oaspeții hotelului au acces direct – este un complex de wellness, relaxare și medical, cu o capacitate de 3.000 de persoane, care oferă tuturor categoriilor de vârstă următoarele posibilități:

Printre cele 196 de camere cu aer condiționat se găsesc camere cu două paturi, apartamente standar și de lux, camere pentru persoane cu dizabilități.  Apartamentul prezidențial, ude s-au cazat personalități importante din lumea filmului și a muzicii dispune de jacuzzi și șemineu.

Restaurantul cu o capacitate de 400 de persoane, barul din hol, cele trei săli de conferință (pentru 450, 150 și 50 de persoane), sălile de evenimente, precum și grădina unică în Szeged cu care se mândrește hotelul asigură cadrul ideal pentru organizarea unor evenimente de cel mai înalt nivel.

Hotelul dispune și de o sală de bowling cu bar, sală pentru jocuri XBOX și sală de joacă pentru copii. Salonul Zsidró le oferă oaspeților servicii de cosmetică, solar, coafură, manichiură și pedichiură. Lângă salonul de biliard, oaspeții pot urmări evenimentele sportive pe proiectoare gigantice.

viziteazaungaria.ro

X