Párisi Udvar Hotel Budapest – Până la sfârșitul anului se va da în funcțiune noul hotel de 5 stele din capitala Ungariei

Párisi Udvar Hotel Budapest – Până la sfârșitul anului se va da în funcțiune noul hotel de 5 stele din capitala Ungariei

Până la sfârșitul anului se va da în funcțiune noul hotel Párisi Udvar Hotel Budapest. Clădirea este situat în centrul capitalei, în Piața Ferenciek, la doi pași distanță de celebra pietonală turistică Váci utca. Clădirea aflată în renovare are o arhitectură deosebită și este considerat de autorități ca fiind monument istoric, având și o unicată cupolă de cristal.

Hotelul va avea 110 camere, 18 apartamente și două apartamente de lux cu panoramă. La parter și la mezanin se vor amenaja magazine, restaurante și cafenele, iar la primul etaj clienții se pot bucura de un centru spa & wellness cu sală de fitness.

Așa vor arăta camerele standard

Dezvoltatorii promit că în luna noiembrie vor elibera deja domeniul public, astfel că în Piața Ferenciek se va circula din nou la parametri oprimi. Investiția de 40 de milione de euro va fi administrată de Mellow Mood Hotels și va aparține de lanțul hotelier The Unbound Collection by Hyatt. Grupul de firme Mellow Mood are în prezent 12 hoteluri în Budapesta, iar cei de la Hyatt vor include Párisi Udvar Hotel Budapest în brandul Unbound, având în vedere clădirea monument istoric.

foto: MTI/welovebudapest.com

 

X