American Airlines aproapie Ungaria de Statele Unite ale Americii

American Airlines aproapie Ungaria de Statele Unite ale Americii. La Începutul lunii mai compania americană a inaugurat cursa directe între Aeroportul Internțaional Ferenc Liszt (BUD) și Aeroportul Internațional Philadelphia (PHL). Compania zboară pe această nouă rută cu avioane Boeing 767-300 cu capacitate săptămânală de 2800 de locuri, pe perioada verii având curse zilnic! Clasa Business aduce 28 de scaune și ne putem delecta pe tabletele Samsung Galaxy cu cele mai noi filme, emisiuni TV, jocuri, muzica și cărți bestseller. Pe lângă toate acestea, la compartimentul Flagship Business beneficiem și de un meniu gândit de bucătari celebri din SUA. La clasa economic putem cumpăra și bilete și un adin cele 21 de bilete „Main Cabin Extra”, care ne oferă 18 cm în plus pentru picioare.

American este prima compania care zboară între Ungaria și statul Pennsylvania. Aeroportul din Philadelphia (PHL) este cel mai mare hub pentru American Airlines din regiunea de Nord-Est, de unde putem alege dintre cele 120 de destinații din Caraibe, America de Nord și de Sud, printre care Los Angeles, Miami, San Francisco, Chicago, Las Vegas, Orlando, Cancún și Bahamas.

Orar: BUD-PHL PHL-BUD

plecare de pe BUD: 11:35, plecare de pe PHL: 18:25

sosire pe PHL: 16:00, sosire pe BUD: 9:35

În acest an American a lansat curse sezoniere din Praga (PRG) spre Philadelphia, din Veneția (VCE) în Chicago (ORD) și din Reykjavik (KEF) în Dallas Fort Worth (DFW).

X