Vacanțele la târgurile de Crăciun, cu transport autocar la Budapesta, au o reducere de până la 90 de euro/persoană

Vacanțele la târgurile de Crăciun, cu transport autocar la Budapesta, au o reducere de până la 90 de euro/persoană

Circuitele toamnei în România, Turcia, Austria, Grecia, Ungaria, vacanțele de Revelion și cele din vara 2024 au prețuri speciale, reduse cu până la 50%, în perioada târgului de turism pe care Hello Holidays îl organizează online, în perioada 9-13 noiembrie. Este campania cu cele mai multe reduceri din an, pentru toate tipurile de programe organizate de agenție, pentru care turiștii plătesc în mai multe rate, cu un avans la rezervare, ori integral, pentru programele cu reduceri mai mari.

Circuite din noiembrie și decembrie, vacanțele la târgurile de Crăciun ori cele de Revelion marca Hello Holidays, cu transport autocar, la Istanbul, Belgrad, Budapesta, Budapesta – Viena, Viena – Praga – Dresda, Macedonia de Nord – Kosovo, Atena, Skopje, în Bucovina ori Apuseni, cu o durată de cinci sau șase zile, au o reducere de până la 90 de euro/persoană, în funcție de program și durată. Se plătesc în două tranșe, 30% avans și diferența cu 30 de zile înainte de plecare. Circuitele pentru 2024 au o reducere de 15 procente în cele cinci zile de campanie online, cu plata unui avans de o treime din preț, ori de 20%, cu plata integrală.

“Oferim discounturi importante pentru toate vacanțele foarte căutate din oferta noastră, pe care mulți dintre cei 50 de mii de turiști pe care i-am avut în acest an le cumpără frecvent, fie că este vorba despre un circuit clasic ori premium, de un sejur. Este cea mai mare campanie de oferte speciale din acest an, pe care o organizăm de joi până luni. Agenții noștri sunt la dispoziția turiștilor pentru a-i îndruma să aleagă cea mai potrivită vacanță pentru ei, încurajându-le dorința de a călători”, declară Denisa Oprea, marketing manager Hello Holidays

foto: MTI

perfect-tour.ro
X