Circuite de 1 Decembrie, Crăciun şi Revelion în UNGARIA – Reduceri până la 45%

Circuite de 1 Decembrie, Crăciun şi Revelion în UNGARIA – Reduceri până la 45%

În campania de reduceri a Paralela45, care se desfășoară online și offline, în toate agențiile din țară, intră vacanțe pe zbor charter în Turcia, Grecia, Portugalia, Spania, Egipt, Cipru, Tunisia, Dubai, Malta, Thailanda, Mauritius, Maldive, Laponia, circuite de 1 Decembrie, Crăciun şi Revelion cu plecări din București și din țară, dar și vacanțe cu transport individual.

“Pentru rezervările în agențiile Paralela45 din București, Iași, Cluj-Napoca, Timișoara, Bacău, Constanța, Brașov, Ploiești, Alba Iulia turiștii primesc și un cadou. Online, rezervările se pot face pe portalul www.paralela45.ro, pe e-mail rezervari@paralela45.ro, pe toate rețelele de socializare, inclusiv Tik Tok. Agenți dedicați vă stau la dispoziție și pe Facebook, Instagram și Whatsapp. Rezervarea unei vacanțe nu a fost niciodată atât de simplă! De asemenea, consultanții noștri sunt prezenți la call center-ul dedicat între 9.00 și 18.00 în fiecare zi a campaniei de reduceri”, declară Ioana Burcea, director de marketing

Mai multe circuite la Budapesta, Viena, Praga, Iordania, Egipt, New York sunt organizate pentru Crăciun, cu zbor de la București și prețuri de la 1.205 euro/persoană.

Cele de 1 Decembrie sunt organizate la Istanbul, Budapesta, Viena, Praga, Madrid, Roma, Lisabona, Thailanda, Sri Lanka, Malaezia, Singapore, din București și Cluj-Napoca, și au prețuri de la 240 de euro/persoană.

Mai multe circuite pentru vacanța de Revelion sunt organizate în Grecia, Austria, Ungaria, Turcia, Spania, Elveția, Italia, Franța, Malta, Portugalia, Maroc, Iordania, India, Egipt, Thailanda, Malaezia, Singapore, Bali, cu o durata de la patru la 10 nopți. Cel mai ieftin costă 260 de euro/persoană.

Toate reducerile pentru circuitele de iarnă sunt aici

foto: MTI

X