Număr record de spectatori, în Transilvania, la proiecţia filmului „Acum ori niciodată!”

Număr record de spectatori, în Transilvania, la proiecţia filmului „Acum ori niciodată!”

(MTI) – Filmul unguresc „Acum ori niciodată!” a înregistrat un număr record de spectatori în Transilvania. În decurs de trei zile, 11 000 de persoane au vizionat filmul, se arată într-un comunicat remis, marţi, agenţiei de presă MTI, de companiile Taylor Projects şi A Vándormozi, distribuitorii peliculei în România.  

Potrivit documentului, în România, „Acum ori niciodată!” a depăşit numărul de spectatori ai filmului „Semmelweis”, realizat tot în Ungaria, care, până acum, a avut cei mai mulţi spectatori în weekendul de deschidere.

Filmul care prezintă Revoluţia Maghiară din 1848 a obţinut, de asemenea, un clasament ridicat în cinematografele din Transilvania în comparaţie cu alte filme. Potrivit celor mai recente statistici publicate de Cinemagia.ro, „Acum ori niciodată!” a ocupat locul al doilea în clasamentul filmelor lansate vinerea trecută, cu 11 000 de spectatori. De asemenea, „Acum ori niciodată!” se află pe podium în clasamentul tuturor filmelor difuzate în cinematografele din România, devenind al treilea cel mai vizionat film în weekendul de premieră.
    
Începând cu data de 15 martie, „Acum ori niciodată!” este proiectat în mai multe oraşe din Transilvania. Distribuitorii au proiectat filmul şi în localităţi din Crișana şi Transilvania unde nu există cinematografe.
    
Filmul istoric maghiar de aventură, a cărui acţiune se petrece în data de 15 martie 1848, îi are în rolurile principale pe Nándor Berettyán (Petőfi Sándor) şi pe Sára Mosolygó (Szendrey Júlia), alături de care roluri importante le-au revenit lui Balázs Koltai-Nagy (Jókai Mór) şi Tibor Fehér (Vasvári Pál).
    
Filmul a fost regizat de Balázs Lóth, scenariul scris de Márk Kis-Szabó, Philip Rákay şi Vajk Szente, şi produs de Péter Fülöp, Zoltán Csincsi, László Kriskó şi Philip Rákay. Director de imagine Tamás Dobos, iar muzica a fost compusă de Róbert Gulya.

X