Selectați Pagina

Din Budapesta, în inima Londrei! LOT lansează o nouă cursă de pe Aeroportul Internațional „Ferenc Liszt”

După succesul curselor spre New York, Chicago și Cracovia, polonezii de la LOT diversifică zborurile de pe Aeroportul Internțional „Ferenc Liszt” din Budapesta (BUD). Începând cu 19 Februarie 2019 aproape zilnic de două ori putem zbura spre aeroportul London City (LCY) chiar cu cu noile Embraer 190. Exceptând duminică, cursele LOT de dimineață vor decola la 7:00 și vor ateriza la 8:45, iar cele de seară de la 17:15 cu aterizare la 19:00 (sâmbătă nu zboară). De pe Londra City avionul de dimineață pleacă la 9:15 și ajunge în Budapesta la 12:45, în timp ce seara decolează la 19:30 și aterizează la 23:00.

Noua cursă LOT poate fi benefică mai ales celor din mediul de business, astfel pot să rezolvă afacerile fără să fie nevoiți să petreacă o noapte la un hotel. Aflat în cartierul Royal Docks, aeroportul London City se află foarte aproape de centrul financiar și de business a capitalei, la doar 9,6 km de City. Desigur de pe London City sunt mult mai accesibile și aeroporturile folosite cu precădere de companiile low-cost, precum Heathrow, Gatwick, Luton, Stansted și Southend.

Între Budapesta și Londra anual zboară 1,4 milioane de pasageri. Aeroportul London City este cel mai bine poziționat pentru cei care vor să ajungă cel mai rapid și mai confortabil în cartierul de business din Londra. Sunt sigur că datorită nivelului ridicat de servicii, noua legătură va fi populară în rândul călătorilor – a declarat Rafał Milczarski, directorul general LOT.

Din cauza pistei relativ scurte, doar câteva aeronave pot zbura spre și de pe aeroportul London City (LCY). Din acest motiv LOT a cumpărat patru aeronave Embraer E-190, care vor fi livrate cel târziu la sfârșitul anului 2018 direct din fabrica din Brazilia. Noile Embraer E-190 au o capacitate de 106 de persoane.

Biletele pentru cursa Budapesta-London City se pot achiziționa de pe pagina lot.com, în agențiile LOT Travel sau în alte agenții de turism din România.

X