Selectați Pagina

Ce te așteaptă la Aquapolis-Napfényfürdő din Seghedin (Szeged)

Orașul acvatic Aquapolis se află în Szeged, Ungaria, la numai un sfert de oră cu mașina de la graniță (Nădlac). Este un complex balnear deschis în toate anotimpurile, oferind oaspeților săi un total de 4400 mp de apă, având cel mai lung tobogan cu apă cu funcționare în tot cursul anului din Europa. Complexul oferă condiții de relaxare deosebite, pentru toate grupele de vârstă.

Desigur cele mai atractive sunt toboganele uriașe, lungi de 223 m respectiv 272 m. Accesul la aceste tobogane este asigurat de ascensoare, ele situându-se la înălțimea impresivă de 30 m. Dar ele nu sunt singurele tobogane: alte 7 se află răspândite pe toată suprafața băii. Coridoare-curent, jacuzzi și cascade sunt puse la dispoziția oaspeților dornici de recreație activă. Cei mai mici au la dispoziție un spațiu cu bazine de adâncime mică, iar zona „Mama și copilul” care are 70 mp oferă o oază de liniște unde cei mici pot fi hrăniți și culcați. Copii mai mari se pot bucura de un labirint și o casă de joc cu patru etaje.

Zona Wellness este un teritoriu amenajat pentru o relaxare specială. Este o oază de liniște, accesibilă doar persoanelor de peste 16 ani și oferă servicii deosebite: bazine de relaxare, jacuzzi, masaj, saună finlandeză, saună infra, cabină cu aburi romană, cabină salină, cabină cu arome și saună externă cu bușteni.

În aripa nouă de tratamente, oaspeții sosiți pentru tratamente balneare, tratamente de reumatologie și fizioterapie, tratamente de reabilitare sunt așteptați de medici de specialitate. Aici se asigură tratamente complexe în 14 camere cu pat dublu – spital de zi – unde oaspeții au posibilitatea de a se odihni și vindeca în condiții plăcute. În cele două nivele de terapie au primit loc camere de gimnastică individuală, camere de fizioterapie, spațiu special amenajat pentru hidromasaje subacvatice, baie carbogazoasă, baie la cadă cu apă medicinală, camere pentru etanşare cu nămol, bazin pentru gimnastică subacvatică în grup, bazin cu apă medicinală, baie cu greutăți, săli pentru masaje și sală pentru gimnastică medicinală.

În perioada frumoasă de vară oaspeți sunt așteptați și pe ștrandul în aer liber, înconjurat de spațiu verde. Acest spațiu aparține tot complexului balnear, fiind cel mai popular ștrand din Szeged. Pe teritoriul ştrandului există un bazin de înot, piscină, bazin de revelaţie şi bazin pentru copii. În perioada mai-septembrie, oaspeții sunt așteptați cu diferite programe și manifestații.

Detalii: http://www.napfenyfurdoaquapolis.com/ro/home/

X