Cât va costa cel mai mare complex de wellness & spa din Ungaria

Cât va costa cel mai mare complex de wellness & spa din Ungaria

La sfârsitul săptămânii trecute a fost depusă piatra de temelie a construcției din Miskolctapolca, ceea ce va fi cel mai mare complex de wellness & spa din Ungaria! Guvernul maghiar va investii în nordul Ungariei aproximativ 39 de milioane de euro (12,7 milliarde de forinți), chiar dacă în localitate mai există Băile din Peșteră-Cave Bath din Miskolctapolca.

Conform primarului orașului Miskolc (Mișcolț), Ákos Kriza, în cartierul Miskolctapolca practic se va naște un mic orășel spa. Cu siguranță niciunde în lume nu se va mai găsi o zonă în care vom avea băi termale în peșteră naturală, ștrand tradițional, dar și un complex welnnes & spa la cele mai înalte standarde europene. Această investiție uriașă va duce Misolctapolca în elita atracțiilor turistice balneare din Europa, iar în Ungaria cu siguranță va fi cea mai râvnită destinație.

Complexul va avea 5  clădiri în formă de elipsă, unde vom găsi piscine cu diferite elemente de spa și wellness. Pentru cei tineri se vor amenaja trei tobogane, iar copiii mici vor avea separat piscine speciale. Dezvoltatorii susțin că noul obiectiv va genera orașului nu mai puțin de 280 de mii de vizitatori anual.

viziteazaungaria.ro

X