A deraiat un tren intercity de pe ruta Cluj-Napoca – Budapesta

A deraiat un tren intercity de pe ruta Cluj-Napoca – Budapesta

 (MTI) – La Budapesta, din Gara de Est (Keleti pályaudvar) nu vor mai porni şi sosi trenuri pentru o perioadă nedeterminată după ce, duminică seara, trenul Intercity Cluj-Napoca – Budapesta a deraiat. Din cauza accidentului, trenurile vor ajunge şi vor pleca de la alte staţii din Budapesta, a informat, luni dimineaţă, Mávinform, Centrul de informare al Căilor Ferate Ungare (MÁV), într-un comunicat remis agenţiei ungare de presă MTI.

Operaţiunile de recuperare a trenului deraiat continuă. Specialiştii lucrează continuu pentru a repune pe şine vagoanele deraiate şi pentru a relua circulaţia cât mai curând posibil.

Autobuzele care preiau călătorii MÁV circulă între Gara de Est (terminalul de autobuze de pe strada Kerepesi) – Kőbánya felső (strada Albertirsai) – Gara Rákos. Autobuzele circulă în mod constant.

Schimbarea afectează mai multe linii feroviare; călătorii pot găsi informaţii actualizate pe site-ul Mávinform: https://www.mavcsoport.hu/mavinform/jelentos-korlatozas-keleti-palyaudvarnal-0

perfect-tour.ro
X