2020 în BUDAPESTA cu Aerosmith, Céline Dion, Kiss, Judas Priest, Santana, System of A Down sau Pearl Jam

2020 în BUDAPESTA cu Aerosmith, Céline Dion, Kiss, Judas Priest, Santana, System of A Down sau Pearl Jam

Anul acesta ajung în diferite orașe din Ungaria, dar mai ales în capitala Budapesta, nume uriașe ale industriei muzicale mondiale, precum Slipknot, Santana, Damon Albarn, Nick Cave, Céline Dion, System of A Down, James Blunt, Pearl Jam, Aerosmith sau Simply Red.

Pe 4 FEBRUARIE Slipknot vine în Sportaréna, iar pe 5 Uriah Heep concertează în Barba Negra Music Club. Pe data de 8 februarie Dream Theater urcă pe scena din Sportaréna, iar pe 13 Ute Lemper ajunge în MÜPA. Pe 16 finlandezii de la Lordi sparg  timpanele în Barba Negra, iar pe 20 Five Finger Death Punch și Megadeth cântă în Sportaréna, în timp ce Hammerfall este oaspete în Barba Negra.

Legendara Mireille Mathieu cântă pe 3 MARTIE în Sportaréna, iar Kelis concertează în Akvárium. Pe data de 4 Papa Roach și Hollywood Undead ajung în Sportaréna, iar pe 19 cu siguranță zeci de mii de fani cântă alături de Carlos Santana, cel care revine în Budapesta după 9 ani de absență.

Nu este glumă, pe 1 APRILIE faimosul James Blunt urcă pe scena din Budapest Sportaréna, în timp ce Duda Tassa & The Kuwaitis concertează în Müpa. Pe 6 martie australienii de la Parkway Drive vin în Aréna.

Pe 2 MAI Kosheen ajunge în Barba Negra, iar pe 4 Sofi Tukker cântă în Budapest Park. În dat de 20 mai faimosul Damon Albarn,  de la Blur vine cu proiectul „The Nearer The Fountain, More Pure The Stream Flows” în Müpa, iar pe 28 Lara Fabian îi va încânta pe cei adunați în Aréna.

2 IUNIE este data în care fanii lui Nick Cave & The Bad Seeds vor „înnebuni” în Sportaréna, iar în ziua următoare Deftones ajunge în Budapest Park. Céline Dion concertează pentru prima dată în Ungaria pe data de 7 Iunie în Aréna, iar pe 9 Korn ajunge în Budapesta pentru o seară incendiară. Chiar dacă nu mai au faima de acum 15-20 de ani, atmosfera din Budapest Park devinel electrizantă la concertul celor de la Scooter din 13 Iunie, iar ziua următoare aici cântă Billy Talent. Pe 17, după 21 de ani revin în Ungaria cei de la System of A Down, iar după doar două zile nostalgicii cânta alături de Bonnie Tyler în Barba Negra Track.

Luna IULIE va fi cu siguranță una excepțională pentru Budapest Sportaréna: pe 13 urcă pe scenă Judas Priest, pe Pearl Jam (prima dată după concertul din 1996), pe 16 Kiss, iar pe data de 24, după 25 de ani, Aerosmith concertează din nou pe o scenă din Budapesta. La sfârșitul lunii, pe 31, Philip H. Anselmo (ex-Pantera) ajunge cu Illegals în Barba Negra Track.

Evident și toamna va fi una interesantă cu concerte precum Thomas Anders (Budapest Park – 12 septembrie), Helloween (Sportaréna – 19 octombrie), Simply Red (Sportaréna – 23 noiembrie) și Nightwish (Sportaréna – 7 decembrie).

X