Baia din Algyő oferă liniște și relaxare la doar 15 minute de Szeged

Baia din Algyő oferă liniște și relaxare la doar 15 minute de Szeged

Când vine vorba de județul Csongrád (Cion), turiștii români aleg între Szeged, Makó sau Mórahalom. Am decis să vă prezentăm Baia Borbála din Algyő, complex balnear aflat la doar câteva minute de mers de la Vama Cenad sau de la Nădlac 1 și 2.

Baia Borbála din Algyő
6750 Algyő, strada Sport nr 9. • Tel.: +0036 62/517-520, www.borbalafurdo.hu
Orar: Luni-Duminică 8.00-20.00
Sâmbătă: Wellness de noapte 20.00-24.00
Baia din comuna Algyő se află la doar 12 kilometri din centrul orașului Szeged (15 minute de mers cu mașina) și au dotări de invidiat. Pe lângă bazinele exterioare cu apă termală au un centru wellness cochet din care nu lipsesc elementele cu jacuzzi. La Borbálafürdő găsim și saună, dar ne putem relaxa la un masaj sau la procedee terapeutice. Apă termală este ideală pentru tratarea diferitelor afecțiuni ale aparatului locomotor (genunchi și coloană) dar și pentru afecțiuni reumatice și ginecologice.

NU RATA!
Hotel Levendula – foarte aproape de Baia Borbála, pe malul Tisei găsim hotelul Hotelul Levendula ce 3 stele superior (scor de 9,3 pe booking) cu 18 camere.
Algyői Halászcsárda – mulți maghiari din Szeged se jură că cea mai bună ciorbă de pește se mâncă aici, în micuțul han pescăresc din Algyő.

X