Selectați Pagina

Cserkeszőlő Baby World – Investiție de 4,5 milioane de euro într-un aquapark din Ungaria

Cserkeszőlő Baby World – Investiție de 4,5 milioane de euro într-un aquapark din Ungaria

Maghiarii investesc 4,5 milioane de euro în aquapark-ul Baby World din comuna Cserkeszőlő, localitate accesibilă pentru noi românii, având în vedere că trebuie să conducem doar 90 de kilometri din Vama Cenad. Primăria micuței localități din județul Jász-Nagykun-Szolnok își propune ca noua investiție să fie dedicată mai ales familiilor cu copii.

Conform planurilor, aquapark-ul Baby World și noul hotel va fi inaugurată la sfârșitul anului 2019. Proiectul prevede ca familiile cu copii să poată dezvolta un mod de viață armonios cu relaxare, sport și distracție, dar nu au uitat nici de micuții cu diferite probleme de sănătate, băile vor avea programe speciale ei.

Aquapark-ul de 5.000 de metri pătrați se va construi chiar lângă băile existente, o parte din clădiri fiind deja demolate pentru a face loc noii investiții, dar maghiarii dau asigurări că activitățile băii nu vor fi afectate. Din 2019 la Cserkeszőlő vom avea noi bazine cu o suprafață totală de 1000 de metri pătrați, iar hotelul va fi pe măsură băilor, astfel că satul va dispune de 80 de camere noi.

Cserkeszőlő, o comună cu 2249 de locuitori este foarte căutat în Ungaria mai ales pentru apa termală cu proprietățile curative pentru probleme dermatologice (eczemă, psoriazis), respiratorii (astm), reumatism, digestive, hepatorenale, osteoarticulare, ginecologice, urologice, fertilitate.

 

 

X